CANCERUL de sân
Diagnosticul primit nu trebuie să te sperie. Alături de tine sunt pacienţi care au luptat cu succes împotriva bolii şi împărtăşesc cu tine povestea lor. Vezi mai jos cum au reuşit să depăşească această perioadă.
Alexandra Loșonți a aflat la scurt timp după naștere că are cancer la sân. Ne-a povestit cu lacrimi în ochi care a fost experiența ei cu cancerul și cum a reușit să îl învingă.
Alexandra Loșonți, supravieţuitoare cancer de sân
Carmen Toie a descoperit singură o anomalie în zona sânului și a apelat imediat la specialiști. A reușit să treacă prin această perioadă având încredere în medici.
Carmen Toie, supravieţuitoare cancer de sân
Deși Ileana Vereș a primit diagnosticul de cancer la sân ca un șoc, a avut, încă de la început, mentalitatea unei învingătoare, care a privit boala ca pe o problemă ce trebuie rezolvată.
Ileana Vereș, supravieţuitoare cancer de sân
Optimistă și zâmbitoare, Jenica Sătmărean a vorbit despre experiența cu cancerul mamar și cum a reușit să îl învingă alături de oamenii dragi.
Jenica Sătmărean, supravieţuitoare cancer de sân
Szidonia Kis ne-a spus că atunci când a aflat că are cancer la sân a fost terifiată, revoltată, dar ulterior a acceptat diagnosticul și a reușit să-l învingă.
Sidonia Kis, supravieţuitoare cancer de sân
Laura Mustață, Medic Specialist Obstetrică și Ginecologie, încurajează și explică femeilor cât de importantă este autoexaminarea sânilor pentru a descoperi eventualele semne ale cancerului mamar.
Laura Mustață, Medic Specialist Obstetrică și Ginecologie
Mihaela Sofrone a descoperit singură un nodul la sân și a apelat la medici cât de repede a putut. A reușit să învingă cancerul, iar nouă ne-a povestit experiența ei ca o luptătoare.
Mihaela Sofrone, supravieţuitoare cancer de sân
După experiența cu cancerul la sân, Petruța Staicu a învățat cât de important este timpul și că trebuie să se miște repede pentru a învinge boala.
Petruța Staicu, supravieţuitoare cancer de sân
Yolanda Crețescu, psihoterapeut, sfătuiește femeile cum să gestioneze cancerul mamar din punct de vedere emoțional. Primul ei sfat este să nu te identifici niciodată cu diagnosticul primit.
Yolanda Crețescu, psihoterapeut
ASOCIAȚII
Contactează astăzi asociațiile de pacienţi din lista pe care am pregătit-o pentru tine şi preia controlul!

Roche este unul din pionerii globali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, ce inovează continuu cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Sinergia dintre diviziile de Farmaceutice şi Diagnostic au transformat Roche în lider global al medicinii personalizate, o strategie care își propune să ofere tratamentul potrivit pentru pacientul potrivit, în cele mai bune condiții posibile.