CANCER pulmonar
Diagnosticul primit nu trebuie să te sperie. Alături de tine sunt pacienţi care au luptat cu succes împotriva bolii şi împărtăşesc cu tine povestea lor. Vezi mai jos cum au reuşit să depăşească această perioadă.
După experiența cu cancerul pulmonar, Ion Badea, fost profesor de sport, a reînvățat ce înseamnă viața și cât de prețios este aerul pe care îl respiră.
Ion Badea, supraviețuitor cancer pulmonar
Petre Sin povestește cât de greu a fost anul în care a primit diagnosticul de cancer pulmonar și care au fost pârghiile de care s-a agățat ca să poată lupta pentru viața lui.
Petre Sin, supraviețuitor cancer pulmonar
Când a primit diagnosticul de cancer pulmonar, Tudor Vladu a refuzat orice fel de tratament. Familia a fost cea care l-a încurajat să lupte, iar nouă ne-a spus povestea bolii de parcă ar fi fost doar un vis urât.
Tudor Vladu, supraviețuitor cancer pulmonar
ASOCIAȚII
Contactează astăzi asociațiile de pacienţi din lista pe care am pregătit-o pentru tine şi preia controlul!

Roche este unul din pionerii globali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, ce inovează continuu cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Sinergia dintre diviziile de Farmaceutice şi Diagnostic au transformat Roche în lider global al medicinii personalizate, o strategie care își propune să ofere tratamentul potrivit pentru pacientul potrivit, în cele mai bune condiții posibile.